Setkávání - potlach

Strana 1 z 67 1, 2, 3 ... 34 ... 67  Next

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down

Setkávání - potlach

Příspěvek  Petr Štefek za 31.01.06 12:12

Vypadá to velmi dobře a snad konečně bude panovat nějaký řád a pořádek v diskuzích. Takže velké poděkování administrátorovi !

Petr Štefek

Petr Štefek

Poeet p?íspivku: 371
vztah k organizaci: 30 let SJ, poté vyloučen za styk s vyloučenou dcerou (označeno jako nevázané chování)
Registration date: 31. 01. 06

Zobrazit informace o autorovi

Návrat nahoru Goto down

Setkávání

Příspěvek  pavel pw za 01.02.06 8:38

Tak se mi zdá, že to tu nějak vázne, jako by všem došla řeč. Smile
Ale, klídek. Je to jenom tím, že jsme se ještě nerozkoukali, jak se to přesně používá.

Takže to, na co jsme byli dříve zvyklí se tady schová pod jedno jediné téma. Třeba téma Setkávání, které jsem nyní zadal. Příspěvky se budou chronologicky řadit pod sebe, můžeme se vzájemně "chválit" a "povzbuzovat", tak jako dříve.

Kromě toho je tu však možnost diskutovat Biblická témata a tyto naukové dikuse oddělit od prosté mezilidské komunikace. A to, myslím, především šlo.

Dalším skvělým rysem tohoto prostředím je možnost zasílání soukromých zpráv, ale o tom je více pod tématem provoz diskuse - administrace.

pavel pw

Poeet p?íspivku: 86
vztah k organizaci: dnes bývalý (18 let SJ)
Registration date: 01. 02. 06

Návrat nahoru Goto down

Mám radost

Příspěvek  Petr Štefek za 01.02.06 9:18

Tak zdravím všechny na naši nové diskuzi ! Co na to říkáte ? Dědo Slavíku a další to je bomba co ? Konečně to bude na úrovni a ve všem pěkný pořádek, co víc si můžeme přát. Tady si můžeme říkat běžné věci, jak píše admin můžeme se vzájemně povzbuzovat, posilovat a potom si můžeme v klidu zajít na diskuzi, která nás bude zajímat, nebo ke které máme co říct, no řekněte není to perfektní ? No a to si ještě úplně jednoduše můžeme posílat soukromé zprávy Wink Tak tedy pánové a dámy hurá na to, určitě máte všichni plno věcí a myšlenek se kterými se chcete podělit s ostatními. Petr

Petr Štefek

vztah k organizaci: 30 let SJ, poté vyloučen za styk s vyloučenou dcerou (označeno jako nevázané chování)

Návrat nahoru Goto down

obrázek

Příspěvek  Admin za 01.02.06 9:39

Petře, kde sis pořídil ten pěkný obrázek?

Admin
Admin

Poeet p?íspivku: 164
Registration date: 30. 01. 06

Zobrazit informace o autorovi http://straznavez.goodforum.net

Návrat nahoru Goto down

Obrázky

Příspěvek  Petr Štefek za 01.02.06 14:53

Ahoj s těmi obrázky je to jednoduché. Do vyhledávače napíšeš smailíky a obrázky a můžeš vybírat a stahovat. Petr

Petr Štefek

Návrat nahoru Goto down

Re: Setkávání - potlach

Příspěvek  Hvězdlický za 02.02.06 15:46

Těch dobrých změn je tady víc.

Není sice zajištěno, že se časem nějaký neotesanec neobjeví. Jméno i adresu si mohu dát jakékoliv.
Možná, že je vše ale trošku pracnější a tak, než se někdo dostane k psaní, vychladne mu hlava.

Já si nejvíce cením možnost pozdější opravy toho, co již bylo odesláno.

Zatím si připadám jak poprvé za volantem. To bylo pedálů a páček.
I tady to bude po čase vše "automatika".

Hvězdlický
- tento uživatel je Administrátorem fóra upozorněn, aby omezil počet svých příspěvků.
- tento uživatel je Administrátorem fóra upozorněn, aby omezil počet svých příspěvků.

Male Poeet p?íspivku: 4804

Návrat nahoru Goto down

Změny k lepšímu

Příspěvek  Petr Štefek za 02.02.06 16:05

Ahoj Svaťo (dědo Slavíku)

Ale je to paráde ne ! Mě se moc líbí, že se to vše dá rozdělit do různých námětů a já se mohu zůčastnit toho co mě zajímá. Tak třeba nemusím brzdit diskuzi jinde, kde třeba nemám co říct a nebo mě to zrovna nezajímá. To je dobré ne. Navíc jak píšeš můžeme své příspěvky dodatečně poopravit. Dědečku mám z toho velkou radost cheers Petr

Petr Štefek

Návrat nahoru Goto down

Re: Setkávání - potlach

Příspěvek  Hvězdlický za 02.02.06 16:23

Když človšk stárne, většinou jeho orgány přestávají fungovat, tak jak tomu bylo dřív. Mezi nimi je i paměť.
Nemohu si vybavit, kdo je to PETR ŠTEFEK.
Petře, pomoz mi trochu "rozvázat uzel na kapesníku".

Hvězdlický

Návrat nahoru Goto down

hola ,hola, je tu někdo..?

Příspěvek  OOO za 08.02.06 15:05

Tak to rozhejbeme i tady? sunny Petr/DATEL/

OOO

Male Poeet p?íspivku: 673
vztah k organizaci: HLUBOKÝ OMYL

Návrat nahoru Goto down

Pro Datla

Příspěvek  Hvězdlický za 08.02.06 19:06

Je, ale nejdřív je potřeba se trošku rozkoukat. Datlíku..

Hvězdlický

Návrat nahoru Goto down

ještě Datlovi

Příspěvek  Hvězdlický za 08.02.06 19:13

Zatím nemohu přijít na chuť ovládání. Ten starý způsob byl u tohoto účelu přehlednější. byly otevřené všechny příspěvky, a byl přehled. tady ty šipečky jaksi nefungujou.
Navíc mám obavy z vniknutí těch hrdinů tlučhubů a neotesanců. No uvidíme, jak se to vypiluje.

Hvězdlický

Návrat nahoru Goto down

Živo nebo pusto a prázdno

Příspěvek  Arago za 08.02.06 21:18

Živo je nejenom v Písmu a liteře, ale i na klávesnicích počítačů. Že je ten internet ale nástroj? Kdyby tak Gutenberg tušil Very Happy

Arago

Male Poeet p?íspivku: 506
vztah k organizaci: bývalý SJ
Registration date: 08. 02. 06

Návrat nahoru Goto down

Potlach jako dříve

Příspěvek  Admin za 09.02.06 8:18

Občas k mým uším dolehne nějaký ten povzdych: Ach ty časy, kdy jsme si ve staré diskuzi pokecali, to nové bylo vidět hned nahoře..atp.
Nenechte se zmást novým vzhledem. To samé je možné i tu. Stačí jen důsledně přidávat své odpovědi k tomuto tématu. Jak jste si všimli, řadí se to odshora dolů, tak jako když čtete knížku, nebo SV Very Happy . Myslel jsem, že se bývalá návštěvní kniha stane jednou z položek tohoto nového fóra. Závisí jen na vás jestli to rozjedete nebo ne. Vstup sem je volný i bez registrace, takže jestli někomu chybí občas nějaká ta peprná vložka, která se potom zase smaže? rabbit
Kliknutím na symbol listu ve sloupečku poslední příspěvek vás pošle rovnou na konec. Přečtěte si příspěvek Snadný pohyb v diskuzi v sekci administrace.

Admin Pavel

Admin
Admin

Poeet p?íspivku: 164

Zobrazit informace o autorovi http://straznavez.goodforum.net

Návrat nahoru Goto down

Nějak mi to pořád nejde, jak bych chtěl

Příspěvek  Hvězdlický za 09.02.06 13:23

Staré a nové

Podíval jsem se na chvilku na starou diskuzi, jestli se tam něco děje. A zjistil jsem, že žije vesele dál.
Proč asi? Vždyť nové, je většinou lepší. Ale asi taky složitější.
Stará diskuze je až sympaticky jednoduchá. Tady je to již od pohledu náročnější. Nevadilo by, že poslední příspěvek je dole a ne nahoře, ale možná pohyb mezi příspěvky, obracení stránek atd.
Navíc, diskuze nebyla rozdělena na spoustu námětů. To nabylo dobré, ale jednoduché a jelo se pořád dál. Nový námět, který se objevil, se prostě vynechal a pokračovalo se dál ve veselém škorpení. Taková diskuze byla v podstatě pro kočku. Málokdy se došlo k nějakému závěru. Každý nový námět zapadl brzo do zapomnění, nebyl dotažen do konce a šlo se na jiný.
Ale tak asi je to všude. Co se dá dělat? Dřív například stačilo prásknout bičem a jelo se. Teď musí zapnout klíček, nastartovat, odbrzdit, šlápnout na spojky, „vrazit tam kvalt“, opatrně pustit spojku a šlapat na plyn. Při jízdě s koněm, mohl kočí spát. Kůň znal cestu domů. V autě si to řidič nemůže dovolit ani na vteřinku.
A přesto, s tím jednoduchým koňským potahem nechce nikdo jezdit a morduje se s autem. Prostě tomu přišel na chuť.
Jak přijít na chuť tomuto novému vehiklu?.
Možná staré bez cavyků zrušit a tak ostatní donutit ke změně. S možností připomínek a úprav na tom novém „vozidle“. Víc hlav, víc ví.

Hvězdlický

Návrat nahoru Goto down

Nutit či nenutit?

Příspěvek  Arago za 10.02.06 13:02

Hezky, poeticky jsi to napsal, ale líbí se mi, že administrátor nechal obě dvě možné varianty a nechť čas ukáže, co přežíti má. Zrušení něčeho bez dohody by mohlo mít neblahý důsledek v tom, že se někteří ze čtenářů budou domnívat, že nemají možnost svobodné volby. A já si vážím toho, že tady tu možnost návštěvník má.

Arago

Male Poeet p?íspivku: 506
vztah k organizaci: bývalý SJ
Registration date: 08. 02. 06

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 67 1, 2, 3 ... 34 ... 67  Next

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru

Povolení tohoto fóra: