Pokusné - testovací fórum
Strana 2 z 2 • Share •
Strana 2 z 2 •
1, 2
Re: Pokusné - testovací fórum
NO PROSTĚ ASI SE NEDAŘÍ VŠECHNY PŘIMĚT K TOMU, ABY BYLI VÍCE POZORNĚJŠÍ A PSALI POUZE K NADEPSANÝM TÉMATŮM!
To ale Oldo nejde. Jestli bude článek o táboráku, tak bude popis kde to bylo, kolik lidí se účastnilo atd atd a nebude jen ta hromada hořícího dřeva. Všechno souvisí se vším.
Fakt je, že se tady psalo (se schválením zezhora) i o věcech které sem nepatří. Třeba zkušenost na pokračování jednoho kazatele. Byla z toho malá hádka a výsledek, založen nový námět. Mám dojem, že ti, kdo si adminovi stěžují a křičí, mají pořádný kopec másla na hlavě.
Možná se pletu. Je to jen DOJEM.
Hvězdlický- - tento uživatel je Administrátorem fóra upozorněn, aby omezil počet svých příspěvků.

-
Poeet p?íspivku: 4804
Registration date: 30. 01. 06
PROČ NEJLEPŠÍ TEMATA JSOU NEPŘÍSTUPNÁ?
VYSVĚTLETE?
OLDA
Výstraha Administrátora: uživatel napadá druhé a nezařazuje příspěvky podle témat.
PROSÍM O KONKRETIZACI !!!
OLDA
Výstraha Administrátora: uživatel napadá druhé a nezařazuje příspěvky podle témat.

Old.Stloukal- - Výstraha Administrátora: uživatel napadá druhé a nezařazuje příspěvky podle témat

-
Poeet p?íspivku: 502
vztah k organizaci: BYL JSEM ČLENEM NSSJ
Registration date: 11. 02. 06

hanala napsal:[b]![]()

drobeček- Poeet p?íspivku: 146
vztah k organizaci: žádný
Registration date: 12. 05. 06
drobeček napsal:hanala napsal:[b]![]()
hanala- Poeet p?íspivku: 120
Registration date: 01. 03. 08
Old.Stloukal napsal:VYSVĚTLETE?
OLDA
blablabla
[url]http://www.youtube.com/watch?v=c5IIXeR5OUI&feature=related[url]
promiňte, nevěda kam to napsat píšu to sem, před chvílí se mi tady namotala nějaká reklama, soutěž (jako) a já se jí nemohl zbavit při normálním kliknutí na křížek vpravo nahoře vyskočíte z něčeho kde nechcete být a tady to bylo naopak, nešlo se toho zbavit, nechtěl bych naletět nějakým šmejdům...
lachtan-
Poeet p?íspivku: 37
Registration date: 07. 11. 10
Strana 2 z 2 •
1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: