Zavřená témata pro neregistrované

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down

Re: Zavřená témata pro neregistrované

Příspěvek  witness za 10.02.09 1:45

Anna napsala:
chce se mi tady z toho zvracet jste sileni...zamyslete se nad sebou, nikdy neni pozde vzit rozum do hrsti a stat se opet normalnim...a nez tady zacnete lidi poucovat, nejdrvi laskave prestante otravovat lidi doma a vnucovat jim ten psychopatickej sektarskej casopis strazna vez !
Richard napsal:
naprosto souhlasím s Annou, je to hruza. Lidi prosím vás, otevřete už oči a nenechte si mlít do hlavy jakési nesmysli. nedávno mi na dveře zaklepala právě tahlecta sekta...

Plivete sice efektně, ale úplně na nesprávném místě, zkuste si napřed přečíst
úvod k těmto stránkám + něco z diskuze.
Možná přestanete chtít zvracet a poznáte, že je užitečné se občas přesvědčit, jestli ten mrtvý, nad kterým pláčete, leží opravdu v tom hrobě, u kterého své slzy proléváte.
Richarde, z Vašich výrazů : ,, jakési nesmysli´´ a ,,tahlecta sekta´´by se Váš češtinář moc neradoval, zvláště používáte li je v oficiální, mnoha lidem dostupné diskuzi.

witness

Male Poeet p?íspivku: 1381
vztah k organizaci: bývalý dlouholetý starší sboru, dnes nečinný zvěstovatel neboli SJ, který již nepodává zprávu
Registration date: 31. 05. 08

Zobrazit informace o autorovi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  zatím an za 10.02.09 11:28

Také se připojuji k žádosti povolit vstup pro neregistrované. v minulém fóru to bylo umožněno a rád jsem četl příspěvky, které mě v mnohém pomohly a povzbudily.

zatím an
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Zavřená témata...

Příspěvek  Mezek za 10.02.09 15:37

Anno a Richarde,mě se naopak chce zvracet z Vás. Jak to vnímáš,to co jsem napsal. Sad
Opakuji to co napsal Witness.Toto nejsou ofic.str.SJ.Tak se příště lépe rozhlédni,než začneš "zachraňovat" affraid

Mezek

Male Poeet p?íspivku: 161
vztah k organizaci: je to minulost...
Registration date: 15. 08. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Dora za 10.02.09 17:58

No já bych řekla, že jestli Richard umí číst tak, jak umí psát, tak je doce logické, že si jaksi nedokázal přečíst, na jakých stránkách se to vlastně ocitl.
Ríšo, jestli si chceš přečíst stránky Svědků Jehovových, zkus třeba http://www.watchtower.org/b/index.html. Nicméně se obávám, že tam jaksi nebude prostor k diskusi. Razz

Dora

Female Poeet p?íspivku: 485
Registration date: 29. 09. 07

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kovboj za 23.03.09 18:46

Ywette,
trochu nechápu Tvůj přístup, kdy si nepřečteš, o čem tento web je a hned odsuzuješ. Zdá se mi, že "pusa" předbíhá "hlavu".Tento web založili bývalí SJ !
Je smutné, že je tolik "chudáčků" (myšleno intelektem), kteří sebou i svými dětmi nechávají manipulovat

Žijeme v manipulativním světě, nejvíce s námi manipulují média-TV, noviny, reklama atd.S některými pak v náboženské oblasti skutečně manipulují i různí "guruové". Protože do tohoto světa patříš taky, tak se asi nevyhneš podléhání "manipulaci" v některé oblasti.(např. co znamená ten Tvůj nadpis v příspěvku?)
Satan s vámi bratři a sestry......

No, jestli chceš opravdu ukázat lidem cestu k pravdě, nelze používat "satanské" metody.Ježíš miluje i "uplakané a zakřiknuté, hloupé i vlezlé a i chlapy, kteří jsou neschopní si nalézt "babu". A dokonce i Tebe, zkus o tom přemýšlet.

kovboj

Poeet p?íspivku: 389
Registration date: 20. 04. 08

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Dora za 24.03.09 6:58

Příspěvek Ywette byl odstraněn, protože odporoval pravidlům diskuse.
Omlouvám se kovbojovi, který na něj reagoval. - Myslím, že i přesto má, kovboji, tvá odpověď význam a je dobře, že jsi ji napsal. Díky.

Dora

Female Poeet p?íspivku: 485
Registration date: 29. 09. 07

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bobi za 06.04.09 10:06

Ahoj všem,
musela jsem se přihlásit abych se mohla na něco zeptat,jen nechápu proč na některá témata nemohu vyjadřovat svůj názor?Nepustí mě to??!!
Jsem SJ 17let,ale byla jsem vyloučena,a pak napomenuta.....psychicky se to těžko zvládalo,důvěřuji organizaci a někde jsem se dočetla o nějakých problémech a bojím se starších na to zeptat,třeba to že v ústředí byly nějaké finanční problémy?

bobi

Poeet p?íspivku: 4
vztah k organizaci: ztracená ovce
Registration date: 06. 04. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  jája za 09.04.09 12:23

bobi,pokud nejsi provokatér,jsi nepozornej čtenář. Když si přečteš aktuality na této stránce,je tam všechno,na co se ptáš.

jája

Poeet p?íspivku: 434
vztah k organizaci: odejitý
Registration date: 23. 10. 07

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bobi za 09.04.09 13:10

jája napsal:bobi,pokud nejsi provokatér,jsi nepozornej čtenář. Když si přečteš aktuality na této stránce,je tam všechno,na co se ptáš.

Díky,já jen dřív mluvím než přemyšlím.Bývám na diskusi na Doktorce o SJ,a tam byl odkaz na tyto stránky,už jsem si početla za tu dobu,tak se omlouvám.

bobi

Poeet p?íspivku: 4
vztah k organizaci: ztracená ovce
Registration date: 06. 04. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Pollypus za 18.06.09 13:33

Anna napsal:chce se mi tady z toho zvracet Very Happy jste sileni...zamyslete se nad sebou, nikdy neni pozde vzit rozum do hrsti a stat se opet normalnim...a nez tady zacnete lidi poucovat, nejdrvi laskave prestante otravovat lidi doma a vnucovat jim ten psychopatickej sektarskej casopis strazna vez ! nechapu, jak tomu muzete vsichni verit,copak nemate dost dukazu, ze je to naprosta silenost? nic se zatim nesplnilo a nikdy nesplni,,akorat vam to blokuje svobodu! je mi vas lito, probudte se a zachrante sebe i vase deti od techto hruz... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Uz to je dukaz toho ze tento clovek je naprostej vul kdyz tohle napise proto-ze,ma v sobe zlo.Nic jinyho se o tobe neda rict Ty Svobodo ......!Celej zivot ti diktoval clovek a diktovat bude akorat mas zalepeny oci Je mi te lito,ale to ti oci neotevre.Cemu davas prednost tyranii cloveka nebo spise svobode duchovni.....!

Pollypus

Male Poeet p?íspivku: 72
Registration date: 14. 03. 09

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hvězdlck za 02.07.11 18:30

Duchovní svoboda není v žádné církvi, ani náboženské společnosti. Všude se musí poslouchat "nějaké to VRO" I na této stránce, pokud budeš uvažovat jinak, než se očekává, budeš se při tom chovat v mezích slušnosti, DOSTANEŠ ČERVENOU KARTU.

Hvězdlck
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Tonda Vlas za 03.07.11 8:08

Hvězdlck napsal:Duchovní svoboda není v žádné církvi, ani náboženské společnosti. Všude se musí poslouchat "nějaké to VRO" I na této stránce, pokud budeš uvažovat jinak, než se očekává, budeš se při tom chovat v mezích slušnosti, DOSTANEŠ ČERVENOU KARTU.

Souhlasím, je to však v různých církvích rozdílné. Někde je naprosto nulová, jinde se poněkud dává důraz na osobní zodpovědnost.

Tonda Vlas

Male Poeet p?íspivku: 711
Registration date: 15. 04. 10

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 2 Previous  1, 2

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru

Povolení tohoto fóra: