Jirka z P. a hrubé napadání osobní víry jiných lidí
Strana 5 z 5 • Share •
Strana 5 z 5 •
1, 2, 3, 4, 5
vzkaz pro Jirku
Projíždím tyto sránky a připadá mi, že už jsou mrtvé.Ale k tématu.Nikdo nemá právo napadat a tupit něčí víru.Diskutovat o názoru ano.Každý v něčem někde tápe a rád by si názor porovnal.Mě osobně se nelibí lidé bez názoru, kteří slepě něco převezmou a věří tomu .Ale někomu se za víru vysmívat a tupit jí,je zbabělost a neucta.Ale to se deje ve všuch vírách. Marie Kohler
Kohlerov- Anonymní
Re: Jirka z P. a hrubé napadání osobní víry jiných lidí
Dobrý den,
Všem lidem kteří čtou ať už z Bible nebo z tohoto fóra,mají zájem o pravdu byť by byli v začátcích je to nádherné!
Vždyť Všem jde jen o jedno a to samé hledají B O H A.Proto se ptám nejsou tedy lidi na stejné straně barykády.
Všichni jsme z masa a kostí,na svět jsme přišli díky B O H U všemohoucímu,jestli to tak není tak mě opravte!
A kdo může říct,že žil podle Božích měřítek po celý svůj život a vedl svou domactnost také?
Já osobně dávám spíše pokojné výměně názorů.
P R A V D A J E U B O H A !
Všem lidem kteří čtou ať už z Bible nebo z tohoto fóra,mají zájem o pravdu byť by byli v začátcích je to nádherné!
Vždyť Všem jde jen o jedno a to samé hledají B O H A.Proto se ptám nejsou tedy lidi na stejné straně barykády.
Všichni jsme z masa a kostí,na svět jsme přišli díky B O H U všemohoucímu,jestli to tak není tak mě opravte!
A kdo může říct,že žil podle Božích měřítek po celý svůj život a vedl svou domactnost také?
Já osobně dávám spíše pokojné výměně názorů.
P R A V D A J E U B O H A !
Pollypus-
Poeet p?íspivku: 72
Registration date: 14. 03. 09
Strana 5 z 5 •
1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5
Povolení tohoto fóra: