Setkávání - potlach
Strana 21 z 21 • Share •
Strana 21 z 21 •
1 ... 12 ... 19, 20, 21
Re: Setkávání - potlach
candy napsal:Nazdárek, zná někdo pravý důvod proč letošní oblastní sjezdy v ČR byli v Ostravě od pátku do neděle a v Praze od soboty do pondělí? Nedává mi to smysl a oficiální vysvětlení mi nesedí?
Díky
V Praze jsou 2 sjezdy:
a) sobota až pondělí 4. - 6. července
b) pátek až neděle 10. - 12. července
V případě a) je to proto, že pondělí byl svátek, tak se začlo až v sobotu,
aby nebyl problém z uvolňováním se z práce (víkend + svátek).
witness-
Poeet p?íspivku: 1381
vztah k organizaci: bývalý dlouholetý starší sboru, dnes nečinný zvěstovatel neboli SJ, který již nepodává zprávu
Registration date: 31. 05. 08
No to mi došlo, ale mě víc zajímá proč i v Ostravě ze začátku byl termín od soboty do pondělí a na poslední chvíli se to změnilo na pátek až neděle. Buď jsou v Ostravě "chlapi s gulema" a nebo to má jiný důvod, který nám nikdo nevysvětlil. Vím, že ve sboru kde občas kvůli manželky zajdu z toho měli stařešinové problém protože museli přelepovat na pozvánkách termíny. No ale Witnessi od tebe se toho moc nedozvím, protože ty jsi tam stále silně zakotven, viď? 
candy-
Poeet p?íspivku: 600
Registration date: 04. 09. 08
candy napsal:No to mi došlo, ale mě víc zajímá proč i v Ostravě ze začátku byl termín od soboty do pondělí a na poslední chvíli se to změnilo na pátek až neděle.
Hezký den, a co tak si zavolat nezávisle na vedení CEZ arény a poptat se tam?
http://www.arena-vitkovice.cz/cs/cez-arena/kontakt.php

Matěj Telam-
Poeet p?íspivku: 183
vztah k organizaci: SJ - nyní: Fide,sed cui fidas,vide
Registration date: 07. 04. 08
Asi to bylo kvůli tomu, že se v Ostravě připravovali na Davis Cup? Ale to bylo dost daleko, tak asi byl jiný důvod. Protože kdyby hned v pondělí ve svátek tam něco bylo, chápal bych, že ČEZ Aréna si vyžádala odklad, ale tak to je stále divné?
candy-
Poeet p?íspivku: 600
Registration date: 04. 09. 08
candy napsal:
No to mi došlo, ale mě víc zajímá proč i v Ostravě ze začátku byl termín od soboty do pondělí a na poslední chvíli se to změnilo na pátek až neděle.
O dění a změnách v Ostravě jsem nic nevěděl, takže jsem ve své odpovědi Ostravu nijak nezmínil.
No ale Witnessi od tebe se toho moc nedozvím, protože ty jsi tam stále silně zakotven, viď?
Čemu říkáš silně zakotven? Pokud tomu, že mi svědomí nedovolilo podpořit
sjezdovou účast a odmítl jsem tam jít byť jen na jedinou minutu, a to i přes
údiv a nepochopení příbuzných SJ a zejména přes nevraživost a nepochopení členů našeho sboru, tak potom ano, pak tedy jsem silně zakotven.
PS - Máš-li pocit, že pravý důvod změn nebyl řečen a oficiálně zaznělo
něco jiného, pak s Tebou souhlasím, jelikož tato taktika oficiálních sdělení je u SJ běžná a není důvod myslet si, že u letošních sjezdů snad byla změněna.
witness-
Poeet p?íspivku: 1381
vztah k organizaci: bývalý dlouholetý starší sboru, dnes nečinný zvěstovatel neboli SJ, který již nepodává zprávu
Registration date: 31. 05. 08
Bylo to ,jak píše Candy, kvůli tomu tenisu. Ohlásili to z CEZ areny a hned po konci sjezdu už začali ten prostor na Davis Cup připravovat.
zven-
Poeet p?íspivku: 8
Registration date: 22. 06. 08
Bylo to skutečně kvůli tenisu, citace z novin:
„Běžně trénují hráči již po příjezdu v neděli, ale halu měl pronajatý krajský svaz svědků Jehovových. Povrch se teprve buduje,“ objasnil změnu mluvčí pořádající agentury Česká sportovní Karel Tejkal.
Viz odkaz - úplně dole:
http://www.denik.cz/tenis/teniste-jsou-v-ostrave-trenink-se-posune-kvuli-jeh.html
Jinak pro těch cca 5500 svědků, kteří tam byli v pátek, je to škoda, že se to nepovedlo: Konečně totiž někoho napadlo, že sjezd nemusí být jen od pátku do neděle, díky těm svátkům 5.-6.7. Pracující ušetří dovolenou. Vzpomínám, že před pár lety to dokonce vycházelo tak, že byl sjezd 2-4.7. a pak byl v pondělí a úterý státní svátek. To se pak těžko žádá o dovolenou.
„Běžně trénují hráči již po příjezdu v neděli, ale halu měl pronajatý krajský svaz svědků Jehovových. Povrch se teprve buduje,“ objasnil změnu mluvčí pořádající agentury Česká sportovní Karel Tejkal.
Viz odkaz - úplně dole:
http://www.denik.cz/tenis/teniste-jsou-v-ostrave-trenink-se-posune-kvuli-jeh.html
Jinak pro těch cca 5500 svědků, kteří tam byli v pátek, je to škoda, že se to nepovedlo: Konečně totiž někoho napadlo, že sjezd nemusí být jen od pátku do neděle, díky těm svátkům 5.-6.7. Pracující ušetří dovolenou. Vzpomínám, že před pár lety to dokonce vycházelo tak, že byl sjezd 2-4.7. a pak byl v pondělí a úterý státní svátek. To se pak těžko žádá o dovolenou.
Patrobas-
Poeet p?íspivku: 63
vztah k organizaci: po mnoha letech aktivity přišlo rozčarování; formální člen
Registration date: 01. 10. 08
Lži od pana Pláška
Vše co píše pan Plášek jsou lži, má na starost obtěžovat ženy a jde mu to kupodivu dobře, slyšel jsem od jeho nepřátel, že si jenom hraje na to, že zná jenom lhát.
S pozdravem,
Bezejmenný
S pozdravem,
Bezejmenný
Bezejmen- Anonymní
A kdo je pan Plášek???
jája- Poeet p?íspivku: 434
vztah k organizaci: odejitý
Registration date: 23. 10. 07
Strana 21 z 21 •
1 ... 12 ... 19, 20, 21