Michael Jackson - byl srdcem stále SJ?
Strana 2 z 2 • Share •
Strana 2 z 2 •
1, 2
Re: Michael Jackson - byl srdcem stále SJ?
Souhlasila bych s Matthiasem. Nám nepřísluší lidi soudit a odsuzovat. U Michaela Jacksona to jde snadno - už zemřel a nemůže se bránit.
My můžeme jen spekulovat jak to bylo, proč se choval tak, jak se choval... Ale do jeho srdce nikdo nikdy neviděl, jen Bůh a to úplně stačí. Já se dřív jeho "extrémnímu chování" smála, že se třeba nechává zavírat do "rakve" s kyslíkem, aby si prodloužil život.. Ale po roce 1989, kdy i u nás začaly být lehce dostupné informace o něm a jeho životě, jeho klipy apod., tak jsem postupně začala tak nějak chápat, že je to normální člověk jako my, činí dobře i zle jako každý na Zemi. Přece i každý věřící člověk nekoná jen dobro, to bohužel není možné.
V Bibli stojí: nesuďte, abyste nebyli souzeni.
My můžeme jen spekulovat jak to bylo, proč se choval tak, jak se choval... Ale do jeho srdce nikdo nikdy neviděl, jen Bůh a to úplně stačí. Já se dřív jeho "extrémnímu chování" smála, že se třeba nechává zavírat do "rakve" s kyslíkem, aby si prodloužil život.. Ale po roce 1989, kdy i u nás začaly být lehce dostupné informace o něm a jeho životě, jeho klipy apod., tak jsem postupně začala tak nějak chápat, že je to normální člověk jako my, činí dobře i zle jako každý na Zemi. Přece i každý věřící člověk nekoná jen dobro, to bohužel není možné.
V Bibli stojí: nesuďte, abyste nebyli souzeni.

Veronika-
Poeet p?íspivku: 49
vztah k organizaci: Jsem Starokatolička,nebyla jsem u SJ,ale mám mezi nimi známé.
Registration date: 05. 05. 07
Byl Michael Jackson...
Možná bychom měli vyzdvihnout, co dobrého udělal prokazatelně pro druhé.Ví se, že pomáhal finančně dětem. O jeho jiných charitativních aktivitách přesně nevím. Za jeh pomoc dětem si ho vážili světové celebrity. Často vidíme, že si při vystoupeních sahal do rozkroku, vyhazoval peníze za podle nás nesmyslné věci, dělal si různé plastické operace, atd. Jaké bylo ale ve skutečnosti jeho srdce? Farizeové také vyčítali J.K.,že uzdravuje v sobotu a nedodržuje ustálená pravidla, ale neviděli lásku a milosrdenství, které J.K. projevil.
Jesen-
Poeet p?íspivku: 484
vztah k organizaci: odešel od lidské organizace SJ, v duchu ne od jejích obětí
Registration date: 06. 01. 09
Re: Michael Jackson - byl srdcem stále SJ?
Dobrý den.
Já vůbec nechápu – proč se osobou Michaela Jacksona vůbec zabývat ?
Byl to člověk – jako každý jiný. Byl hudební umělec – to je ale tak asi vše.
Jestli byl – nebo nebyl SJ – je přece úplně jedno. Nechápu to ? Rozhodně
nebyl žádný nadčlověk. Proč tedy o něm vést nějaké debaty , jakoby byl
snad svatý – nebo co ? Pokud je pro někoho modla – tak prosím ,ale nemám
pocit ,že by tady bylo moc modlářů.
Já vůbec nechápu – proč se osobou Michaela Jacksona vůbec zabývat ?
Byl to člověk – jako každý jiný. Byl hudební umělec – to je ale tak asi vše.
Jestli byl – nebo nebyl SJ – je přece úplně jedno. Nechápu to ? Rozhodně
nebyl žádný nadčlověk. Proč tedy o něm vést nějaké debaty , jakoby byl
snad svatý – nebo co ? Pokud je pro někoho modla – tak prosím ,ale nemám
pocit ,že by tady bylo moc modlářů.

Styvi-
Poeet p?íspivku: 328
vztah k organizaci: Už žádný
Registration date: 30. 07. 09
Strana 2 z 2 •
1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: